Städ & Service

Ross och Hart är det moderna byggföretaget där vi erbjuder våra kunder fullservice. Vår styrka finns i att kunna erbjuda heltäckande servicetjänster till alla våra kunder. Tillsammans kan vi hitta en tjänst som passar just ditt hem eller ditt företag, enkelt och effektivt. Vi har ett stort utbud av tjänster och anpassar städ och service efter dina behov. Du kan alltid vara säker på att vi levererar bästa resultat!

Ett urval at tjänster vi erbjuder:
• Byggstäd
• Kontorstäd
• Hemstäd
• Flyttstäd
• Fönsterputsning
• Barnpassning

Vid ett bygge är det mycket som ska göras och det blir lätt väldigt smutsigt. Finmalt damm ligger som en hinna överallt, grus och annat skräp täcker golv och mark. Vare sig du är en privatperson som håller på med ett mindre bygge eller ett företag med ett större projekt så brukar behovet av byggstädning på ett eller annat sätt både behövas, men framför allt så underlättar det.

Vi skräddarsydda lösningar baserade på dina önskemål. Ibland vill man till exempel endast ha hjälp med slutstädningen, men ibland behöver man även assistans med fönsterputsning och städning inför försäljning och inköp av blommor mm. Hos oss kan du sätta ihop en tjänst helt anpassad efter dina behov.

Vi arbetar med stolthet och strävar alltid mot högsta kvalitet i varje tjänst vi erbjuder. För att kunna erbjuda förstklassiga tjänster är det viktigt att vår personal mår bra. Därför har vi ett etablerat socialt system, för att alla våra anställda ska känna sig som en del av Ross & Hart och inte minst i samhället. Vi vill alltid finnas där för våra anställda, oavsett om de vill vidareutbilda sig, få kontakt med myndigheter, starta bankkonto eller få språkundervisning.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte.

Intresserad av att arbeta för oss på Ross & Hart, vi söker alltid medarbetare. Kontakta oss!

Kontakta oss